top of page

Varvets tjänster

Välkommen till Gryts Varv, din partner för båtrelaterade behov.

Vi erbjuder vinterförvaring och lyfttjänster för båtar upp till 120 fot och 400 ton. Med ett komplett serviceutbud för både privatpersoner och kommersiella kunder, garanterar vi säker hantering av din båt.

Vår hamn är en välkomnande knutpunkt för båtägare och entusiaster.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov.

vinterförvaring.jpg

Vinterförvaring

Grytsvarv erbjuder en omfattande vinterförvaringslösning för båtar och andra fritidsfordon. Med över 8100 kvm tillgängligt utrymme under tak kan du välja mellan varmhall, kallhall eller utomhusförvaring enligt dina behov och preferenser.

  • Varmhall: Med imponerande 5000 kvm varmhall kan du tryggt förvara din båt under vintern, skyddad från väder och vind.

  • Kallhall: Med ytterligare 1850 kvm kallhall finns det möjlighet att förvara mindre känsliga farkoster.

  • Varvshall: För de som behöver utföra underhållsarbete erbjuds även 1250 kvm varvshall för att ta hand om dina behov.

Oavsett om du söker en enklare förvaringslösning utomhus eller en fullserviceupplevelse i varmhall kan Grytsvarv tillgodose dina krav. Vi är auktoriserade för service av ledande märken som Yamaha och Yanmar, vilket garanterar att ditt fordon behandlas med den bästa expertisen.

Sommarplatser

Vid Grytsvarv hittar du båtplatser som är perfekta för din sommar. Vi erbjuder ett antal platser i vår marina för båtar från 20 till 120 fot. Med cirka 125 platser finns det gott om utrymme för att förtöja din båt och njuta av sommaren på vattnet.

På varje brygga finns det bekvämligheter som el och vatten, vilket gör det enkelt att ta hand om din båt under din vistelse. Oavsett om du planerar att segla iväg på äventyr eller bara koppla av vid bryggan, är Grytsvarv en lugn och fridfull plats att tillbringa sommardagarna på. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gemenskapliga hamnområde för en avkopplande sommar vid vattnet.

DJI_0015.JPG
yrkes 1.jpg

Yrkesfartyg

På Gryts Varv med över 20 års erfarenhet i varvsindustrin erbjuder vi omfattande tjänster för att säkerställa att ditt fartyg alltid är i toppskick.

Vi utför alla typer av reparationer och renoveringar för att förlänga livslängden på ditt fartyg och hålla det operativt. Från skrovreparationer till maskinunderhåll – vi hanterar allt med precision och expertis.

För att skydda ditt fartyg mot rost och andra skador erbjuder vi professionell blästring och målning.

 

Ge ditt fartyg ett nytt liv med våra förstklassiga lackeringstjänster. Vi arbetar noggrant för att uppnå en perfekt yta som inte bara ser bra ut, utan också står emot tuffa marina förhållanden.

På Gryts Varv har vi resurser som gör oss särskilt lämpade att hantera stora yrkesfartyg. Vi kan lyfta fartyg på upp till 400 ton och ta in båtar upp till 120 fot i vår rymliga verkstadshall. 

Vi arbetar främst med rederier och industriella företag som kräver pålitliga och effektiva varvstjänster. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har gjort oss till en betrodd partner för många i branschen.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina yrkesfartyg. Vi ser fram emot att bli din pålitliga varvspartner i Gryts skärgård.

Gryts Varv

0123-128 00

Gryts Varv & Marina AB
Hummelvik
615 96 Gryt

bottom of page